D. 4. april 2022 kl. 16:00-18:00
O100 auditorium ved den store hovedindgang (Syddansk Universitet)
AI i Sundhed
MIT Odense afholder et nyt event den 4. april fra kl. 16:00 til 18:00.

Temaet for eventet vil være: Brugen af kunstig intelligens (AI) i sundhed

Med dette event vil vi dykke nærmere ned i radiologien, da radiologien er et af de områder, der har åbnet dørene for teknologier, herunder særligt AI. Med Roche som sponsor og samarbejdspartner har vi fundet flere keynote speakers, der hver især vil belyse AI fra forskellige vinkler!

Christina Pamela vil agere facilitator og speaker til eventet. Christina har sin egen podcast, "AI i din forretning". Christina vil lave en indflyvning til AI i sundhed og kort fortælle om, hvordan Roche anvender og arbejder med AI.

Frederik Baastrup, CEO & Founding partner hos Human Bytes, vil komme og fortælle lidt om deres arbejde med AI, bl.a. hvordan man forhandler AI, potentialet for AI, og hvilke myter og udfordringer der forbindes med AI i dag.


Pavel Lisouski og Michael Lundemann fra virksomheden, Radiobotics, vil belyse temaet fra et mere teknisk perspektiv. De vil holde et oplæg om deres udviklingsproces, og hvordan de kvalitetssikre deres data. I den forbindelse vil de belyse begrebet "data centric" development, der bygger på, at man prioriteter data af høj kvalitet frem for at bruge al tid på træning af algoritmer.

Benjamin Schnack Rasmussen post doc og er tilknyttet OUH og SDU. Hans hovedinteresser er medicinsk teknologi med fokus på udvikling, evaluering og implementering af AI. Benjamin vil dykke ned i AI med en holistisk tilgang, hvor han vil komme ind på den kliniske anvendelse af AI samt belyse muligheder, udfordringer og etik i forbindelse med implementering af teknologier i klinikken.

Slutteligt gives ordet igen til Christina, som undervejs vil samle nogle af talernes pointer op, og facilitere en større debat, hvor det til sidst også vil være mulighed for at stille spørgsmål som publikum.
4. april 2022, 16:00-18:00 | O100 auditorium (Syddansk Universitet)
Tilmelding
Deltagelse i dette event er gratis og frit for alle - vi opfordrer alle til at komme!
Ved tilmelding til event, tilmeldes du automatisk foreningen MIT Odense.

Hvad du kan forvente

Velkomst
Mødetidspunkt kl. 16:00 med kaffe og kage.
Oplæg fra vores keynote speakers
Fra kl. 16:00-17:15 vil eksperter indenfor AI holde korte oplæg, hvor de fortæller om deres erfaringer/oplevelser med AI i Sundhed.
Opsamling og diskussion
Efter alle oplæg holdes der en pause, og dernæst vil vi i fællesskab diskutere temaer inden for AI samt spørgsmål fra publikum.
Speakers
Christina Pamela
Health Ecosystem Partner hos Roche
Christina Pamela er vært på podcasten, "AI i din forretning", og står bag opstartsprojektet Reptaile, som sponsorerer podcasten. Christina Pamela er desuden Health Ecosystem Partner hos Roche og stifter af Copenhagen AI. Hun har tidligere arbejdet som forretningsudvikler for forskning- og innovationsenheden SCIENCE på Københavns Universitet, undervist i Entreprenørskab på Datalogisk Institut og stået i spidsen for en række accelerator-programmer i ind- og udland. Desuden har Christina Pamela i en årrække udviklet teknologi-events for bl.a. Microsoft, Rainmaking Innovation og TEDx, samt bidraget med fremtidsforskning hos Copenhagen Institute For Future Studies (CIFS).

16:15 – 16:25

Frederik Baastrup

CEO & Founding partner hos Human Bytes

Frederik er ekspert inden for health tech og har 15 års erfaring i salgs- og ledelsesstillinger inden for avancerede kliniske og tekniske løsninger. Frederik er desuden CEO og founder i virksomheden, Human Bytes. Human Bytes arbejder i at bygge stærke partnerskaber med internationale og lokale softwareudviklere og forbinder dem med beslutningstagere i det nordiske sundhedsvæsen.

16:30 – 16:45
Pavel Lisouski & Michael Lundemann
Pavel er CTO og Co-founder hos Radiobotics
Michael er Director of Clinical Operationsin hos Radiobotics
Radiobotics er en prisvindende dansk startup virksomhed med fokus på at udvikle algoritmer til afdelinger med henblik på at automatisere vurderinger af røntgenbilleder af knogler og led. Siden stiftelsen i 2017 har Radiobotics oplevet stærk fremgang og har rejst i alt 4 millioner dollars og fået det første produkt CE-mærket og FDA-godkendt.
16:45 – 17:00

Benjamin Schnack Rasmussen

1. reservelæge hos Radiologisk afdeling, OUH

Ph.d., assistant professor hos Syddansk Universitet

Benjamin er assistant professor på SDU, og hans hovedinteresser er medicinsk teknologi med fokus på udvikling, evaluering og implementering af AI og beskæftiger sig med alt fra udvikling af evalueringsmodeller til kliniske forsøg. Benjamin er desuden en del af De Videnskabsetiske Medicinske Komiteer (VMK), indstillet af Region Syddanmark.

17:00 – 17:15
Event sponsor
Roche
Roche er verdens største lægemiddel- og diagnostikvirksomhed. Roche Pharmaceuticals er den største leverandør af lægemidler til danske hospitaler. Roche Diagnostics er markedsleder inden for in vitro-diagnostiske produkter og vævsbaseret cancerdiagnostik. Roche Diabetes Care er en af de største leverandører af blodsukkermåleudstyr til diabeteskontrol. Roche Innovation Center Copenhagen er et af Roches syv globale forskningscentre.
Kontakt os
Hvis du/I har behov for at kontakte os, kan I sende en mail til odense.mit@gmail.com eller følge os på sociale medier for løbende nyheder og updates
 
Made on
Tilda